Making copy's by means of photocopy screenprintings or any another duplication of our website or parts there of is prohibited without written permission from us.

 


Het maken van foto’s, beeldscherm afdrukken of andere duplicaties van onze website is zonder toestemming van ons verboden. 


Vrijgezellenfeestjes Mannen en Vrouwen

Bij Creatief Centrum Theco is er is  unieke combinatie tussen, creatief bezig zijn, gezelligheid en (eventueel) tegelijkertijd genieten van lekkere hapjes en drankjes.


Kortom alle ingrediënten voor een ideaal vrijgezellenfeest!

Alles is mogelijk en iedereen kan schilderen. Door de simpele technieken, de relaxte sfeer en de goede begeleiding van de kunstenaar maken jullie in korte tijd een uniek schilderij wat er ook nog is professioneel uitziet! Het eindresultaat zal jullie versteld doen staan.

Een ontspannen en creatieve middag of avond samen met de aanstaande bruid of bruidegom en haar/zijn vrienden en vriendinnen!  En jullie maken meteen een mooi aandenken aan deze onvergetelijke dag!

Vraag via onderstaand contactformulier vrijblijvend naar de mogelijkheden en andere creatieve workshops.

 

Bedrijfsuitjes en teambuilding

 

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of een creatieve teambuildingsactiviteit?

 

Organiseert u een bedrijfsfeestje, familiedag, vrijgezellenfeest of een vriendinnendag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Creatief Centrum Theco biedt diverse creatieve workshops waar je niet kunstzinnig voor hoeft te zijn. Het enige waar u voor zorgt zijn niet al te nette kleren en een goed humeur. Wij doen de rest!

 

Weg met de stress

Voor welke workshop u ook kiest, u gaat ontspannen naar huis. Leer elkaar eens op een heel andere manier kennen dan op de werkvloer; een ideale manier om aan teambuilding te werken. Of zie hoe je vrienden zich uitleven met verf. Geen targets, geen verplichtingen, maar plezier/fun.

We kunnen ook een workshop ontwikkelen toegespitst op uw vraag.


Nieuwsgierig?

 

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier op deze website.